Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Huge dust and cream haul (Santa edition)


Ποιά από εμάς όταν επισκέφτεται το dust and cream και ποια δεν παθαίνει καταναλωτικό σοκ με όλα τα προιόντα?.Εγώ πάντως δεν μπορώ να ξεκολλήσω...Όλα αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα ηλεκτρονικά για τις γιορτές και είμαι με όλα ξετρελαμένη.Πάμε όμως να τα δούμε και μαζί..


Αποχρώσεις 02 racing heart,04 dangerous promises,13 love potion, 10 echoes od vanity

Έχω μεγάλη αδυναμία στα ρούζ όπως και στα κραγιόν.Η dust and cream λάνσαρε 13 υπέροχες αποχρώσεις που πραγματικά τις θέλω όλες.Υπεροχα χρώματα , πολυτελή μαύρη ματ συσκευασία ,φοβερή διάρκεια,υφή κρεμώδη που δεν διαλύεται όταν το βάζεις.Και το πιό εκπληκτικό όλων ? Κοστίζει μονο 4 ευρώ...


Εδώ σας έχω και τα swatches .Έχουν μέτρια προς καλή απόδοση αλλά δεν το βρίσκω κακό κυρίως όταν βιάζομαι.Επίσης εκτιμώ το γεγονός οτι έχουν βάλει ονόματα στα ρουζ τους.




 Φυσικά είχα ακούσει τόσα πολλά για τα highlighte r της lovely που ειλικρινά δεν μπορούσα να αντισταθώ.Πήρα την απόχρωση silver με ψυχρή απόχρωση και την απόχρωση gold με θερμή απόχρωση.Τα θεωρώ υπέροχα και τα δύο ,δίνουν απίστευτη λάμψη , διαρκουν και κοστίζουν μόνο 3,80.

Η πούδρα της UMA ήταν δώρο για αγορές άνω των 20 ευρώ.Είναι μια σχεδόν διάφανη πούδρα ,δεν προσφέρει καθόλου κάλυψη.


Η απόχρωση gold θυμίζει πολύ το mary lou από the balm , αν και θεωρώ οτι αυτό έχει πιο πολύ glitter ενώ το άλλο φαίνεται πιο υγρό.


 Pigment dust and cream no7 butterfly dust.Πρόκειται για μια υπέροχη σκιά σε μπλέ ασημί απόχρωση που δινει υγρό εφέ.Τιμή : 3 ευρώ .Σίγουρα θα πάρω και άλλες αποχρώσεις

Brows creator pencil από Lovely : αχ αυτό το προιον ,πόσο καιρό ήθελα ένα τέτοιο προιόν για τα φρύδια με πλακέ μύτη.Δηλώνω ερωτευμένη μαζί του και ελπίζω να αργήσει να τελειώσει.Έχει και μια πιο ανοιχτή απόχρωση.Το μόνο αρνητικό που ίσως μπορώ να βρώ είναι ότι δεν είναι τόσο κρεμώδης και είναι πολυ για το γέμισμα όχι τόσο για σχηματισμό.Τιμή :4 ευρώ

Mascara topper : δωράκι επίσης με αγορές άνω των 20 ευρώ.Είναι μια mascara με glitter για εορταστικό look.




   Δεν   υπήρχε περίπτωση να μην πάρω φυσικά κραγιόν.Από αριστερά προς δεξιά beauty line   cosmetics matte lipstick no 17 wooden doll (3,80) , και από golden rose no 02 ,no 06.(4 ευρώ)
Moυ αρέσουν πάρα πολύ αλλά ωστόσο επειδη γίνεται ένας χαμός ,τα θεωρώ καλά και οικονομικά κραγιονάκια αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι matte , είναι semi-matte με μια πολύ καλή διάρκεια ωστόσο.




Δεν γίνεται να μην αγοράσω ένα αρωματάκι από dust and cream .Πήρα το just cavalli (απλά το έβαλα σε δικό μου μπουκαλάκι) μαζί με την κρέμα σώματος.Μυρίζει πολύ ωραία αλλά δεν μοιάζει πολύ με το γνησιο ( 4 ευρώ το άρωμα , 4 ευρώ η κρέμα)
Πήρα επίσης το shimmer body lotion αλλά άοσμο.

Αυτά λοιπον έκανα δώρο στον εαυτό μου για τις γιορτές.Θα ήθελα να μάθω και τα δικά σας δώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου