Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

September faves 2016

Ο Σεπτέμβρης για εμένα ήταν ένας υπέροχος μήνας ,αν και είχα αρκετό τρέξιμο που σημαίνει όχι πολλά προιόντα αλλα όσα χρησιμοποίησα είναι πραγματικά αγαπημένα.Φυσικά εχω και αγαπημενα που σας τα εχω ηδη δειξει και γι αυτό δεν τα έβαλα σε αυτό το ποστ.Πάμε να τα δούμε μαζί.



Από περιποίηση λάτρεψα την ενυδατική Aqualia thermal της Vichy για κανονικες - μεικτες επιδερμίδες και με ενυδάτωνε τόσο όσο έπρεπε.Ξεχώρισα επίσης την κρέμα χεριών SilkBeauty της Oriflame , η οποία μυρίζει τέλεια.Και φυσικά το sport invisible power 72h της Fa , που έχω αναλυτικό ποστ εδώ.


Από μακιγιάζ λάτρεψα το primer της Wet n Wild της σειράς Coverall , που έκανε την bb cream της Garnier εντελώς ματ και λειτούργησε σαν foundation , δηλαδή κράτησε 6 ώρες χωρίς λιπαρότητα.Για ρούζ έβαζα μόνο της Catrice 040 think pink και για highlithger ΜΟΝΟ την παλέτα the manizer sister από The balm .


Τέλος την παλέτα της w7 in the buff-natural nudes , την οποία την συστήνω για καθημερινό μακιγιάζ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα κραγιόν .Για αυτόν τον μήνα έβαζα ξανά και ξανά το Liquid lipstick της essence no 01 velvet rose.

Εσάς ποιο ήταν το αγαπημένο σας προιον για τον μήνα που πέρασε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου