Υλικά
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό1/2 αγγούρι σε κυβάκια, χωρίς σπόρους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 ραπανάκια σε λεπτές φέτες
1 κλωνάρι σέλερι σε κυβάκια
1 μεγάλη σφιχτή ντομάτα χωρίς τους σπόρους, σε κυβάκια
2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το γαρνίρισμα)
2 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος
1/2 κ.κ. κύμινο σε σπόρους
1/2 λεμόνι (το χυμό)
3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Στεγνώνουμε καλά τα κομμένα λαχανικά. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε
το γιαούρτι με το λάδι, το λεμόνι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι
φρεσκοτριμμένο. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε τη σαλάτα στο σκεύος σερβιρίσματος και ρίχνουμε από πάνω το
μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου