Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Summer faves (products)

Αφού σας έδειξα τα καλλυντικά που χρησιμοποίησα τελευταία ,είπα σήμερα να μιλήσουμε και για προιόντα περιποίησης.Δεν θα σταθώ τόσο στις εταιρείες όσο στα προιοντα σαν προιόντα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα φρέσκο άρωμα , καλοκαιρινό .Αποφεύγουμε τα βαριά αρώματα για το καλοκαίρι.Εγώ επέλεξα αυτό με white tea και περγαμόντο από Korres.


 Για ντεμακιγιάζ επιλέγω πάντα το καλοκαίρι κάτι πολύ ενυδατικό ,γιατί λόγω θάλασσας και ήλιου έχω αρκετή ξηρότητα.Ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιαζ είναι ότι πρέπει γι' αυτή την περίπτωση και αυτό της Garnier το αγαπώ ιδιαίτερα.



Δεν ξεχνάμε φυσικά ποτέ την ενυδάτωση τόσο του προσώπου όσο και των ματιών.Αγαπημένα προιόντα :Avene hydratante για μεικτές επιδερμίδες και la ROCHE-POSAY intraphase intense yeux. 


























Για την ενυδάτωση του σώματος τι πιο εύχρηστο από την κρέμα σώματος της Vaseline με aloe vera, για εμένα είναι 2 σε 1 , δηλαδή και κρέμα σώματος αλλά και after sun.Και φυσικά δεν θέλω να φανταστώ κάποιον που δεν χρησιμοποιεί το αποσμητικό του .Αυτό το mini spray από Cien με βόλεψε για μέσα στην τσάντα.



Τι μπορώ να πω εγώ για αυτό το θαυματουργό προιόν.Πραγματικά έχει τόσες χρήσεις :μετά τον ήλιο για extra ενυδάτωση , στις φτέρνες  , σε σημάδια....Bio-oil σ' αγαπώ..


Νομίζω ότι το καλοκαίρι ακόμη και τα τέλεια sleek και απαλά μαλλιά να έχεις ,τα μαλλιά σου ένα σοκ θα το υποστούν .Πόσο μάλλον τα ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά χρειάζονται έξτρα περιποίηση.Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω μπάνιο και να μην κάνω μάσκα .Αυτό το διάστημα νοκιμάζω την μάσκα από Le petit marsellais με μέλι και νομίζω κάνει αρκετά καλή δουλειά.



Αν διαλέγατε ένα προιόν ποιο θα ήταν αυτό?

⧫⧫⧫Marion⧫⧫⧫





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου